Translate

sábado, 19 de mayo de 2012

“ELS JOVES DE BADALONA COL•LAPSEN LA LINEA TELEFÒNICA DE LA SECRETARIA DE L'ALCALDE”

La meva companya Olga ha volgut publicar i informar-vos d'això


Badalona, 18 de maig de 2012.

“ELS JOVES DE BADALONA COL·LAPSEN  LA LINEA  TELEFÒNICA DE LA SECRETARIA DE L'ALCALDE”

Les entitats juvenils de Badalona, continuen defensant els casals de joves de Badalona, on la proposta es tancar 3 dels 6 espais que hi ha i els altres tres treure'ls a concurs públic, on aquestes entitats no es presentaran perquè no estan d'acord amb el nou projecte juvenil a Badalona.

Llavors, davant la decisió de l'Ajuntament, on li van comunicar que aquesta era la seva ultima decisió, no es queden quiets.. porten ja mesos de reivindicacions, concentracions, rodes de premsa, difusió a la ciutadania per fer conscient realment del que esta fent aquest ajuntament..

l'ultima acció va ser durant el dia d'ahir, on tots els joves, pares, voluntaris, etc.. van trucar a la secretaria de l'alcalde de Badalona per demanar una reunió amb el Sr. Xavier Garcia Albiol, amb la intenció de parlar de la situació dels joves de Badalona,  es van rebre més de 200 trucades de telèfon.. les contestacions a les trucades han estat les següents:

“Agafar les dades i el telèfon de la persona, i ja es posaran en contacte amb vosaltres.. altres vegades deien que l'alcalde estava molt ocupat, altres que no seria possible i que millor seria parlar amb el regidor de Joventut, altres que lo millor seria fer una reunió un grup de persones representades per les entitats..”

Des de les entitats juvenils valoren molt positivament la campanya d'ahir i comenta que esperen que l'Ajuntament es posi en contacte amb les entitats, si això no passa les entitats diuen que continuaran amb les accions, ja tenen més preparades i estan molt decidides a no parar...


No hay comentarios:

Publicar un comentario